Point Chaud

Kwaliteit

Kwaliteit van onze producten

De producten in ons assortiment worden zorgvuldig geselecteerd, de leveranciers worden goedgekeurd en het hele jaar door vinden er audits plaats om de kwaliteit te controleren.

Onze bakkerij en banketbakkerij produceren op traditionele wijze verse producten die dagelijks in onze verkooppunten worden geleverd. Point Chaud is zeer waakzaam over de kwaliteit van de grondstoffen die gebruikt worden om haar producten te bereiden. Wij gebruiken kwalitatieve materialen en respecteren alle productienormen van een artisanale (banket)bakkerij. Ook op onze producten passen wij alle wettelijke vereisten van de voedingssector.

De traceerbaarheid van onze producten is van productie tot verkoop gewaarborgd om de voedselveiligheid van de keten en de versheid van onze producten te garanderen.

Al onze producten hebben een technische fiche om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over de aanwezigheid van allergenen (gluten, melk, eieren, ...) en andere diverse ingrediënten (suiker, varkensvlees, gelatine, alcohol, ...).

Onze certificaten

Elk Point Chaud-verkooppunt respecteert een kwaliteitshandvest dat bestaat uit de vereisten van de groep en de sector.

Kwaliteitsaudits worden regelmatig gehouden in alle verkooppunten om hygiëneregels nauwgezet op te volgen. Deze audits worden gedaan door een interne kwaliteitsdienst van de groep en ook door een externe firma. 

Onze doelstelling:
Het smiley-certificaat verkrijgen voor al onze verkooppunten.

De « smiley » is een sticker die aantoont dat een onderneming die actief is in de voeding een geloofwaardigheid hygiënebeleid heeft. De « smiley » is een teken van vertrouwen voor de klanten en geeft hen de garantie dat de voedselveiligheid optimaal is.

Opleiding van ons personeel

Alle werknemers worden gevormd om praktische hygiëneregels te respecteren, om zo onze klanten de nodige garanties te kunnen bieden. De groep organiseert elke maand professionele opleidingen.

Andere opleidingen worden ook voorgesteld voor het onthaal en de dienstverlening. Het respect voor de regels is een cruciaal element in onze commerciële relatie.

Point Chaud in beeld