Werken bij point chaud

Werken bij point chaud

Ben je op zoek naar een stimulerende baan? Ontdek en profiteer van onze vele opleidingen! point chaud stelt alles in het werk om kennis en knowhow te delen en een onberispelijke servicekwaliteit te garanderen!

Welkom bij Point Chaud

Ontdek brood, viennoiserie, gebak en fastfood in Franse stijl.

In elk verkooppunt vinden klanten een basisassortiment van ongeveer twintig producten per assortiment, om te eten of mee te nemen.

Sinds de oprichting is Point Chaud voortdurend bezig met innovatie om de kunst van het gourmetten te vernieuwen en het genieten te variëren.

Kom bij de point chaud familie


Bij point chaud zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde mensen om onze teams te versterken !
Sluit je aan bij een dynamisch, veelzijdig team en ontdek je passie voor klantenservice !

 

Ontdek onze vacatures of solliciteer op

 

 

Point Chaud in cijfers

500

Mensen die voor point chaud werken directe (werkgelegenheid)

1er

Fastfood op z'n Frans in Wallonië (volgens het Gira-rapport 2014)

+55

winkels in België en Frankrijk

ondek onze VACATURES

Werken in een winkel

Verkoopassistent worden :

Het is jouw taak om de klanten een optimale en professionele service te bieden en snel en kwalitatief in te spelen op hun behoeften.

Manager worden :

Je beheert de menselijke, technische en commerciële middelen van het verkooppunt om ze optimaal te laten presteren.

Werken in onze productieateliers

Banketbakker worden :

Je maakt individuele gebakjes en taarten om klanten een verleidelijk product van onberispelijke kwaliteit te bieden.

Briochemaker worden :

Je maakt croissantproducten en alledaagse briocheproducten zoals taarten, brioches, cramiques, enz.

Bakker worden :

Je maakt ons assortiment broden : van het kneden van het deeg tot het bakken van de broden.

Magazijnmedewerker worden : 

Je maakt basisproducten, verpakt producten en verdeelt bestellingen van onze verkooppunten voor logistieke verzending.

Chauffeur worden :

Je staat in voor het transport van bakkerij-, banket- en briocheproducten van de productieateliers naar de verkooppunten (rijbewijs C vereist).